“Треба пузаня нагодувати”: Усик назвав умову, за якої відбудеться його бій з Ф’юрі

Українець висловив упевненість, що проведе поєдинок з “Циганським королем”.

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик оцінив ймовірність проведення бою проти володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі.

36-річний український боксер вважає, що його поєдинок з британцем все-таки відбудеться.

Олександр зазначив, що його команда працює над тим, щоб задовольнити нескромні фінансові вимоги “Циганського короля” та організувати бій за звання “абсолюта”.

“Я думаю, що наш бій з Ф’юрі відбудеться. Треба пузаня нагодувати, і все. Пузань – Тайсон Ф’юрі. Він голодний просто і хоче багато грошей. Ми зараз збираємо гроші, щоб нагодувати і побити його”, – наводить слова українця TVP Sport.

Раніше повідомлялося, що Ф’юрі вкотре зухвало “наїхав” на Усикапідтримавши ексчемпіона світу Деонтея Вайлдера, який напередодні заявив, що українець боїться битися з ним.

Нагадаємо, 29 квітня Усик та Ф’юрі повинні були битися за звання абсолютного чемпіона світу, але сторони не змогли погодити умови контракту на поєдинок, через що його було скасовано.

Після скасування поєдинку з “Циганським королем” команда українця розпочала переговори про бій з обов’язковим претендентом на титул WBA британцем Даніелем Дюбуа.

3 квітня WBA офіційно санкціонувала поєдинок Усик – Дюбуа. Раніше повідомлялося, що промоутер українського боксера Олександ Красюк назвав дату та місце проведення чемпіонського бою.

Читайте також:

“Такий же боягуз, як і Усик”: Ф’юрі висміяв Джошуа за відмову битися з ним

Запропонував час і місце: Ф’юрі викликав Усика на бій за звання “абсолюта” (відео)

“Це буде чудовий поєдинок”: Леннокс Льюїс оцінив шанси Усика в потенційному бою проти Ф’юрі

Previous post У МЗС відреагували на «мирний план» Індонезії про «демілітаризовану зону» та «референдум»
Next post Клінінгові компанії росіян працюють в Україні – прибирають важливі об’єкти, пишуть ЗМІ