Уфа пожежа — спалахнуло паливо на вокзалі, відео

Через займання вагонів з паливно-мастильними матеріалами одна людина зазнала опіків

У російському місті Уфа в районі залізничного вокзалу сталася велика пожежа. За даними місцевих ЗМІ, горять вагони із паливом. Причина займання поки невідома, відомо про одного “важкого” потерпілого. Напередодні спалах на енергооб’єкті стався у Білгородській області.

Відео з місця події активно розповсюджують у російських Telegram-каналах. Повідомляється, що площа займання становила 300 квадратних метрів.

Відомо, що спалах відбувся на залізничній станції — спалахнули цистерни та склад із пально-мастильними матеріалами. Причина пожежі невідома, на місці працюють пожежники та поліція. Також у гасінні залучено пожежний потяг та катер. Величезний стовп чорного диму видно за кілька кілометрів.

Як повідомили в прес-службі МОЗ Башкирії, одна людина постраждала під час пожежі паливно-мастильних матеріалів в Уфі, її госпіталізовано у важкому стані. Інформації про загиблих наразі немає. Деякі джерела повідомляють, що усього загорілося 10 вагонів з ПММ.

Раніше “Телеграф” розповідав про те, що повітря в Нью-Йорку забарвилося в помаранчевий колір через пожежі, що вирують у Канаді. Мешканців міста просять залишатися у приміщенні чи надягати маски.

Previous post Вода відступає, російські військові залишаються – мер Нової Каховки про ситуацію в окупованому місті
Next post Ступка заявив, що його обмовив водій, в авто якого він в’їхав. Актор повідомив, що його “прагнення завершити все мирно під загрозою”