Ще один європейський принц одружився

Ще один європейський принц одружився

Фото: twitter.com/CoutureRoyals

На весілля наречена вибрала сукню від іспанського бренду Jesus Peiro

Церемонія не зібрала величезну кількість членів королівських сімей, але на весілля приїхало все сімейство Ліхтенштейн, а також принци з Люксембургу та інші аристократи з усієї Європи.

У Відні, Австрія, відбулася офіційна церемонія вінчання принца Йоганна-Венцеля Ліхтенштейнського та графині Фелісітас фон Хартіг. При цьому, цивільна церемонія сина принцеси Марії та принца Гундакара Ліхтенштейнських та дочки графа Лукаса та графині Клаудії фон Хартіг відбулася раніше у квітні у Ліхтенштейні. Про це у суботу, 10 червня, пише Daily Mail.

 

Відзначається, що на весілля приїхало все сімейство Ліхтенштейн, а також принци з Люксембургу та інші аристократи з усієї Європи. 

 

Місцем вінчання пари стала Servitenkirche, або Римо-католицька церква Благовіщення Божої Матері архієпархії Відня.

 

 

Про молоду дружину відомо, що вона працює в Міністерстві внутрішніх справ Австрії, жила в Парижі та Лісабоні, вивчала право у Відні, Австрія, перш ніж здобути ступінь з історії мистецтв.

Принц Йоганн-Венцель вивчав політику та економіку в Монреалі, Канада, а потім навчався у Королівській військовій академії у Сандхерсті у Великій Британії.

Княжий будинок Ліхтенштейна було засновано понад 300 років тому і престол успадковується за чоловічою лінією. І хоч населення крихітної держави всього близько 39 тисяч осіб, княжа родина дуже велика. Тільки у правлячого князя Ганса-Адама II четверо дітей та 15 онуків. 

Всі члени княжої родини, що нині живуть, є нащадками її засновника, принца Йоганна I, який був прийнятий Наполеоном до Рейнської конфедерації в 1806 році, що заклало основу для суверенітету.

Спадкоємець йорданського престолу принц Хусейн бін Абдалла II одружився зі своєю коханою Раджве Альсейф через рік після заручин. 

Стало відомо, чому Чарльз ІІІ і королева Камілла сплять окремо

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Previous post Віце-президент США часів Трампа офіційно заявив, що йде на вибори у 2024 році
Next post 11 червня — яке церковне свято в православному календарі