У РФ стверджують, що крейсер Москва не брав участі у “спецоперації”

У РФ стверджують, що крейсер Москва не брав участі у  спецоперації

Фото: twitter.com/Osinttechnical

У РФ стверджують, що крейсер не брав участі у “спецоперації”

У відповіді батькові матроса прокуратура РФ стверджує, що затоплений крейсер Москва нібито не заходив до територіальних вод України і не був включений до переліку з’єднань та військових частин, які брали участь у “спецоперації”.


Батьку російського матроса-строковика Єгора Шкребця, який був членом екіпажу крейсера Москва, що затонув, повідомили, що корабель не брав участі в так званій “спецоперації”, а сам матрос “оголошений безвісно відсутнім у військовій частині”. Про це Дмитро Шкребець повідомив на своїй сторінці у мережі vk.com.


Прокуратура РФ стверджує, що затоплений крейсер Москва нібито не заходив до територіальних вод України і не був включений до переліку з’єднань та військових частин, які брали участь у “спецоперації”.


“Пошукові заходи позитивного результату не принесли, зараз місцеперебування вашого сина не встановлено”, – йдеться у документі.


 


Нагадаємо, 13 квітня Україна завдала удару по ворожому крейсеру Москва. У Міноборони Росії стверджували, що крейсер Москва внаслідок “детонації боєкомплекту” та пожежі не затонув і “зберігає плавучість”. Проте пізніше у відомстві визнали, що флагман російського флоту затонув.



Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


 

Previous post Реал Манчестер Сіті – Де дивитися онлайн Ліга чемпіонів півфінал 4 травня – відео MEGOGO
Next post Україна очікує на нову програму фінансування ЄС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *