ПВК Вагнера в Білорусі — на полігоні Брестський тиждень проходитимуть навчання, карта

“Вагнерівці” відпрацьовуватимуть навчально-бойові завдання

Найманці російської приватної військової компанії “Вагнера”, які після невдалого заколоту в росії масово перебираються до Білорусі, продовжують спільні тренування зі Збройними силами цієї країни.

Про це у четвер, 20 липня, повідомили у Telegram-каналі Міністерства оборони Республіки Білорусь.

Тренування проводитимуться на полігоні “Брестський” під Осиповичами поблизу кордону з Польщею.

“Протягом тижня підрозділи сил спеціальних операцій спільно з представниками компанії відпрацюють навчально-бойові завдання на полігоні “Брестський”. Подробиці скоро”, – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що 17 липня у напрямку Йосиповичів пройшла ще одна велика колона “вагнерівців”. Тільки за останній тиждень це, як мінімум, уже третя така колона. У складі цієї колони були помічені УАЗи Патріот, фури, автобуси, пікапи, будівельна техніка тощо. На кожному авто є прапор росії та символіка ПВК “Вагнера”.

Нагадаємо, раніше “Телеграф” писав про те, що в Генштабі ЗСУ заявляють, що на тлі інформації про переміщення “вагнерівців” українська сторона зміцнює північний кордон. Цей напрямок додатково зміцнять вибуховими та невибуховими загородженнями.

Previous post Уряд України вважатиме судна, що йдуть до підконтрольних РФ портів у Чорному морі, носіями «воєнних вантажів»
Next post Михайло Лучин вбитий під Красногорівкою — чим відомий автор каналу Міша на Донбасі