Нічна атака РФ 31 сьогодні березня

Через блекаут в Одесі не працює електротранспорт.

У ніч проти 31 березня Росія завдала удару по енергетичних об’єктах на півдні, внаслідок чого в Одесі та прилеглих районах сталося аварійне відключення електроенергії.

Про це повідомляє пресслужба “Укренерго”.

“Ціллю були високовольтні підстанції в південному регіоні. Через пошкодження обладнання енергетики були вимушені застосувати аварійні відключення в м.Одеса та прилеглих районах. При зростанні споживання їх обсяг може збільшуватись”, – йдеться у повідомленні.

На сайті Одеської міськради попередили про тимчасову зупинку тролейбусів через відключення світла.

“У звʼязку з обмеженням подачі електроенергії  електротранспорт Одеси припиняє роботу. Весь рухомий склад заходить в депо. На магістральних маршрутах збільшено кількість рухомого складу автобусів середнього та великого класів”, – зауважили у міськраді.

Окрім того, рродовжують діяти обмеження споживання на Харківщині та в Кривому Розі.

“Вночі графіки відключень не застосовувались, але через  зростання споживання, а відповідно й навантаження на енергосистему, вдень, а особливо у години вечірнього максимуму, можливі відключення. Будь ласка, споживайте електроенергію ощадливо”, – закликали в енергетичній компанії.

Нагадаємо, у ніч проти 31 березня Росія завдала по Україні комбінованого удару. Де лунали вибухи і що відомо про наслідки – читайте ТУТ.

Провідні новини на сьогодні:

Підписуйтесь на наші канали у Телеграма та Viber.


 



Previous post Росія втратила понад 442 тисячі військових у війні проти України – Генштаб ЗСУ
Next post Військовий із собакою майже три години їхав у тамбурі. Після розголосу у мережі “Укрзалізниця” прокоментувала скандал