Який чарівний дар ви отримали в день свого народження — Різне

Випадковостей чи збігів не існує, все відбувається згідно вищої мети.

Нумерологи говорять, що наша дата народження свідчить про магічний дар, який ми отримуємо, щойно з’являємося на світ. Хоча ми можемо навіть не знати про нього. Щоб його вирахувати, треба додати всі цифри дати свого народження до отримання однозначного числа. Наприклад, ви народилися 1.08.1978 року, розрахунок буде такий: 1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8 = 34 = 3 + 4 = 7. Ваша цифра магічного дару – 7. Розповідаємо, що означає кожна цифра дати народження.

Цифра 1. Магія

Ваш магічний дар – відвага, вплив на інших, волевиявлення. Під одиницею народжуються ті люди, які мають надпотужні магічні здібності і дар впливати на людей. Це можна застосовувати у реальному житті при комунікаціях, впливати на якісь рішення, але не слід маніпулювати іншими. Тоді вашій волі підкорюватимуться люди й події.

Цифра 2. Емпатія

Ваш дар – надзвичайна інтуїція та сила думки. Ви гостро відчуваєте людей та всі події, які ще не сталися, у вас є “третє око”. У реальному житті ви можете бути мотиватором для інших, займатися цілительством та енергопрактиками. Але треба відновлювати і власні сили, щоб допомагати іншим людям.

Цифра 3. Триликий Місяць

Ваш дар – створення та руйнування. Ви є провідником богині Гекати, тому здатні впливати на події, створювати щось нове, руйнуючи старе. У спілкуванні з вами інші люди можуть відчувати в собі сили змінити своє життя на краще. Всі ваші плани, бажання й думки здійснюються легко та швидко. Тому будьте обережніші зі своїми мріями.

Цифра 4. Менталіст

Ваш дар – ментальна магія. Вам підкорюються всі стихії природи, тому ви можете оволодіти їхніми силами і використовувати на благо людству. У вас сильна енергетика, ви маєте дар передчуття, тому з легкістю можете передбачувати будь-які події і коригувати на краще, у разі потреби.

Цифра 5. Спіритуаліст

Ваш дар – контакт з предками. Ви від народження отримали всі таланти своїх предків, тому наділені величезною могутністю. Якщо у вас щось не виходить, ваші духи роду відразу це виправляють. Ваша задача – посилювати свій дар, допомагаючи іншим. Ви можете займатися просвітництвом, цілительством, психологією чи езотерикою. Тоді вас завжди супроводжуватимуть удача і щастя.

Цифра 6. Учень Сонця

Ваш дар – цілительство. Ви маєте чарівні руки і можете одним дотиком зцілювати хворих людей. Ваш магічний дар бере початок від Сонця, тому ви практично всемогутня людина. Головне, щоб ви свій талант скеровували у правильне та потрібне русло.

Номер 7. Учень Місяця

Ваш дар – чиста магія та вищі мрії. Ви з народження вмієте чаклувати, хоча зовсім можете про це не знати. Ваші думки втілюються з неймовірною швидкістю. Ви завжди знаєте, що і як зробити, навіть нічого не вивчаючи, стаєте справжнім віртуозом своєї справи. Ви маєте найвищу мету в цьому житті – стати найкращою версією себе. Якщо втілюватимете її, на вас чекає успіх у всьому.

Цифра 8. Традиційне чаклунство

Ваш дар – переконання й алхімія. Ви саме та людина, яка здатна перетворити воду на вино. Вам без надмірних зусиль вдаються всі маніпуляції з подіями та людьми. Ви гостро відчуваєте будь-яку негативну подію, можете виходити “сухим із води”. Всередині вас ніби є компас, який завжди вас направляє до успіху та щастя, тому ви практично ніколи не приймаєте помилкових рішень.

Цифра 9. Шаман

Дев’ятка вміщує в собі все, що перераховане вище, бо це найвища точка еволюції, далі йде завершення і початок нового. Ви здатні все бачити й розуміти, як ніхто інший. Ви приймаєте нестандартні рішення, дуже творча особистість, тому люди цього числа – справжні генії свого часу. Головне для вас – постійно розвивати свої таланти й не зупинятися на досягнутому, тоді доля подарує вам справжнє щастя та успіх у всьому.

Читайте також:

5 наймилозвучніших українських слів: їх можна сміливо використовувати в повсякденному спілкуванні

Найщедріші чоловіки за знаком зодіаку: жінки з ними купатимуться в розкоші

Чому постійно хочеться спати: фахівці назвали неочікувані причини сонливості та втоми

Previous post Віцеканцлер Німеччини прибув до України разом із головою компанії-виробника IRIS-T
Next post Прощання з Дмитром Капрановим у Києві – як це було та хто прийшов