Жінку ув’язнили за те, що вона за три роки зателефонувала до служби порятунку понад 2 000 разів

Минулого року вона зателефонувала 1194 рази.

Британку, яка використовувала 17 різних мобільних телефонів для набридливих дзвінків до служби порятунку 999, відправили до в’язниці.

Про це пише Metro.

56-річна Соня Ніксон телефонувала на лінію екстреної допомоги понад 2000 разів за останні три роки, причому 1194 з цих дзвінків були зроблені лише 2023 року.

Ніксон з Гарроу увійшла до трійки найгірших порушників за кількістю повторних дзвінків минулого року.

За підрахунками, її надокучливі дзвінки коштували столичній поліції близько 4 500 фунтів стерлінгів протягом п’яти місяців, оскільки її зловживання системою 999 суттєво впливало на швидкість реагування операторів на справжні надзвичайні ситуації.

Під час одного дзвінка вона запитала оператора: “Де моя їжа?”, а іншого – попросила номер телефону Департаменту праці та пенсійного забезпечення. Під час ще одного дзвінка вона неодноразово вигукувала “Де мої речі?”, стаючи все злішою, коли оператор намагався її заспокоїти і отримати від неї більше інформації.

Вона була заарештована 10 січня за 668 порушень Закону про комунікації і звинувачена у 670 правопорушеннях.

Після арешту вона образила офіцера на расовому ґрунті, а потім була заарештована за порушення громадського порядку, після чого помочилася у фургон з кліткою і була заарештована за нанесення кримінального збитку. Минулого місяця Ніксон була засуджена за 696 дзвінків до служби порятунку 999, а також за чотири порушення громадського порядку на расовому ґрунті, спрямовані проти працівників служби порятунку.

Вона також отримала п’ятирічний припис про кримінальну поведінку, що містить умови звернення до служби 999 лише в екстрених випадках, а також попередження працівників про будь-які нові дзвінки від Ніксон.

Нагадаємо, у Ватикані випадково затримали одного з найрозшукуваніших втікачів у США. Він заявив, що жив в Україні від 2022 року та воював проти російських окупантів.

Читайте також:

Previous post Ще один ракетоносець був змушений розвернутися – ГУР про деталі знищення Ту-22М3
Next post ​В Україні заборонили проросійську політичну партію СПАС