ще одна дитина померла в лікарні (ВИПРАВЛЕНО)

Згодом голова ОВА Сергій Лисак спростував дані про загибель шестирічного хлопчика в Синельниківському районі. Відтак станом на 12 годину 19 квітня офіційно відомо про двох загиблих дітей – дівчинку 14 років та хлопчика восьми років.

На Дніпропетровщині померла поранена внаслідок російського обстрілу дитина, повідомив Офіс генерального прокурора 19 квітня.

«В лікарні померла дитина, яка отримала важкі поранення під час масованої ворожої атаки на Дніпропетровщину сьогодні», – повідомили у відомстві.

Відтак наразі відоме число загиблих зросло до дев’яти, з них троє дітей, додає прокуратура.

Голова області Сергій Лисак повідомив, що діти – 14-річна дівчинка і хлопчики шести та восьми років – загинули у Синельниківському районі. Загалом там загинули шестеро цивільних, ще шестеро постраждалих.

Читайте також: Росія: губернатор повідомляє про одного загиблого пілота збитого Ту-22М3

У Дніпрі атака спричинила масштабну пожежу в багатоповерхівці, постраждали 16 людей, половина з них у лікарні в стані середньої тяжкості.

«У людей осколкові поранення, перелами, гематоми, різані рани. Люди сильно налякані. Біля потрощеного будинку працюють психологи», – заявив Лисак.

Ще троє людей зазнали поранень у Кривому Розі, з них двоє госпіталізовані.

Раніше голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук заявив про загиблих внаслідок атаки Росії вранці 19 квітня в Синельниківському районі та в Дніпрі, а також про поранених у Кривому Розі. Також понад 20 людей зазнали поранень.

Він додав, що «кількість постраждалих зростатиме», оскільки розбір завалів пошкоджених будинків триває.

Previous post Тенденції розвитку бізнесу в умовах війни: ситуація в економіці та фінансових ринках
Next post “У мене немає можливості щось орендувати”. Нардеп Вірастюк заявив, що після розлучення виселить дружину та дітей з його квартири у центрі Києва