У Росії повідомили про атаку 50 дронів, пошкодження інфраструктури і загиблих

У ніч на 20 квітня вісім регіонів Росії атакували пів сотні дронів, заявило Міноборони Росії, звинувативши в ударі Україну.

У російському відомстві кажуть, що безпілотники збили над Бєлгородською, Брянською, Курською, Тульською, Смоленською, Рязанською, Калузькою і Московською областями.

При цьому представники місцевих адміністрацій повідомили про пожежі й пошкодження інфраструктури внаслідок удару, а також про загиблих.

Зокрема, у Брянській області через падіння збитого безпілотника спалахнув об’єкт енергетичної інфраструктури, заявив губернатор регіону Олександр Богомаз.

Безпілотник пошкодив енергетичну інфраструктуру і в Калузькій області РФ, заявив голова регіону Владислав Шапша. Постраждалих, за його словами, немає.

У Смоленській області через падіння уламків збитого дрона спалахнула ємність із пально-мастильними матеріалами, заявив губернатор регіону Василь Анохін. «Відомості щодо постраждалих уточнюються», – зазначив він.

Губернатор Бєлгородської області Росії В’ячеслав Гладков заявив, що в селі Пороз внаслідок скидання двох вибухових пристроїв із безпілотників спалахнув приватний житловий будинок, внаслідок чого загинули двоє людей.

Редакція наразі не може перевірити наведені дані з незалежних джерел. Українська сторона повідомлення не коментувала.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну російські регіони регулярно зазнають обстрілів і ударів безпілотників, внаслідок чого повідомляють про руйнування і жертви. Здебільшого Київ ці повідомлення не коментує.

Previous post секретні психологічні методи — Різне
Next post Російські “миротворці” почали виходити із Карабаху – новини LB.ua