ЗМІ: Російська ракета X59 упала в Бєлгородській області

Журналісти нарахували щонайменше 21 авіабомбу, яка впала в березні та квітні з російських літаків в РФ.

“Нештатний схід боєприпасу” відбувся неподалік українського кордону в Бєлгородській області Росії У полі коло села Красне була знайдена ракета X-59. Про це повідомляє російське незалежне видання Astra на своєму Telegram-каналі.

“19 квітня за два кілометри від села Красне в полі виявили боєприпас — ракету X-59. Вона “нештатно” зійшла за 92 км від кордону з Україною. Військовим довелося знищувати її на місці. Руйнувань та постраждалих немає”, – мовиться в повідомленні.

Журналісти зазначають, що вони нарахували щонайменше 21 авіабомбу, яка впала в березні та квітні з російських літаків на територію РФ або тимчасово окуповані території України.

“Влада (російська – ред.) вважає за краще це приховувати, а коли це не вдається, називають падіння – “нештатним сходом боєприпасів”. Точних відповідей, чому це відбувається – нема”, – зазначає ЗМІ.

Раніше ми вже писали, що на Білгородщині 1 квітня впали дві російські бомби. 31 березня ФАБ-500 знайшли у районі хутора Ніна. А в районі села Крюково знайшли вирву, в якій, за попередніми даними, також ФАБ-500. Тоді зазначалося, що за останні два тижні на регіон було скинуто 16 російських бомб, а до того війська РФ скинули на регіон 14 бомб.

Росіяни “атакують” Білгородщину ФАБами – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Previous post Міст Метро у Києві стоїть — утворився затор від Чернігівської до правого берегу, фото
Next post Європарламент продовжив “торговельний безвіз” із Україною – новини LB.ua