У Харкові помер поліцейський, поранений під час повторного удару РФ 4 квітня – поліція

У Харкові після кількох операцій помер полковник поліції, який зазнав поранень під час документування обстрілу РФ на території Новобаварського району міста 4 квітня.

«Поліцейський весь цей час перебував на лікарняному, переніс декілька операцій. Сьогодні, 26 квітня, його серце перестало битися. Завтра йому мало виповнитися 45 років», – повідомила поліція Харківської області.

Правоохоронці нагадують, що 4 квітня Харків атакували шість БпЛА «Shahed».

«Олександр з колегами оперативно виїхали документувати наслідки влучання. Проте через 40 хвилин російські військові знову вдарили по житловим будинкам. Тоді загинули троє рятувальників, полковник поліції отримав тяжкі поранення», – йдеться у повідомленні.

Вночі 4 квітня, коли російські війська «шахедами» атакували Харків, загинули четверо людей, серед них є троє рятувальників, які прибули за викликом на одну із адрес і зазнали повторного удару дронами. Також постраждали 12 людей, серед яких виявилася медсестра екстреної медичної допомоги, яка разом з бригадою прибула на місце подій для надання допомоги.

25 квітня рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій потрапили під повторний обстріл під час ліквідації пожежі у передмісті Херсона. За даними служби, постраждав один із рятувальників, поранення руки отримала місцева жителька.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Previous post “Цей розчин випалює всіх шкідників, лишайники та грибки”. Садівник назвав три компоненти для ефективного весняного побілки плодового саду
Next post ЄС потрібна альтернатива НАТО для захисту населення: Франція хоче створити сили швидкого реагування