Названо ймовірну причину смерті королеви Єлизавети II

Названо ймовірну причину смерті королеви Єлизавети II

Смерть королеви Єлизавети II багатьох шокувала

У заяві Букінгемського палацу заявили, що королева мирно померла у своїй резиденції у Балморалі.

Погіршення здоров’я королеви Великобританії не стало одномоментною подією. Погіршуватись самопочуття Єлизавети ІІ почалося поступово – після смерті чоловіка, півтора роки тому. Про це заявив доктор Деб Коен-Джонс із Західної Австралії, у понеділок, 12 вересня, пише Еxpress.


 


Він звернув увагу на руки королеви і зазначив, що незадовго до смерті вони в неї стали синіми. Коен-Джонс припустив, що цей факт може вказувати на те, що вона мала захворювання периферичних судин.


 


“Це порушення кровообігу, яке викликає звуження, закупорку або спазм кровоносних судин за межами вашого серця та мозку. Іноді це може призвести до серцевої недостатності. Якщо у вас такий поганий периферичний кровообіг, органи не отримують хорошого кровопостачання. Це може бути ознакою поліорганної недостатності”.


 


Лікар також заявив, що в той день, коли вона зустрічалася з новообраним прем’єром Британії, стан Її Величності виглядав “дуже важким”, і припустив, що вона могла відчувати біль.


 


 


Зазначимо, що у заяві Букінгемського палацу заявили, що королева мирно померла у своїй резиденції у Балморалі. І про медичні висновки жодних заяв не було зроблено.


 


 


Новини от Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Previous post ЗСУ за минулий тиждень знищили техніки окупантів на майже 700 мільйонів доларів – Forbes
Next post Емма Коррін та Гаррі Стайлс шокували публіку на кінофестивалі в Торонто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *