Путін провалив усі свої цілі в Україні – Британія

Путін провалив усі свої цілі в Україні - Британія

Фото: Getty Images

Путін зазнає невдачі по всіх своїх військово-стратегічних цілях

Російська армія завжди мала проблеми з технікою та не має достатньої кількості живої сили, зазначив британський адмірал.


 


Російський правитель Володимир Путін “провалює всі свої військово-стратегічні цілі” в Україні, заявив голова комітету начальників штабів Великої Британії адмірал Тоні Радакін в інтерв’ю ВВС News. Незважаючи на це та успішний контрнаступ України, війна, ймовірно, затягнеться надовго, вважає він.


 

“На самому початку ми сказали, що це стратегічна помилка президента Путіна, а стратегічні помилки призводять до стратегічних наслідків. І в цьому випадку це стратегічний провал. Путін зазнає невдачі з усіх своїх військово-стратегічних цілей, він хотів підпорядкувати собі Україну, цього не станеться “Він хотів взяти під контроль столицю, ми бачили, що він був переможений раніше. Ми бачили, що він хотів послабити НАТО. Зараз НАТО набагато сильніша, до нас приєднуються Фінляндія та Швеція”, – цитує Радакіна УП.


 


За його словами, російська армія завжди мала проблеми з технікою та не має достатньої кількості живої сили.


 


 


“Його (Путіна – ред.) сили слабкі на землі. І ми також бачимо чудові українські збройні сили, які виявляють мужність, вони борються за свою країну та користуються міжнародною підтримкою, яку ми всі надаємо”, – додав Радакін.


 


 


 


Водночас, незважаючи на те, що проблеми Росії наростають, ймовірним результатом поки що є те, що війна триватиме протягом тривалого часу, вважає Радакін.


 


 


 


 


 

Previous post Місто Буринь на Сумщині частково без світла через негоду, є пошкоджені будинки – влада
Next post Через негоду на Сумщині одна людина загинула і восьмеро травмовані – ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *