PepsiCo припинила виробництво PepsiCola та Mirinda в РФ – ЗМІ

Американська компанія заявила, що майже через шість місяців війни в Україні припинила виготовлення напоїв у РФ.


 

Американська компанія PepsiCo припинила виробництво Pepsi, 7UP та Mountain Dew у Росії. Це зроблено практично через шість місяців після того, як заявила про зупинення продажу та виробництва через вторгнення РФ в Україну. Про це повідомляє інформагентство Reuters у вівторок, 20 вересня.


 


У повідомленні наголошується, що компанія повністю зупинила виробництво після того, як кореспонденти інформагентства відвідали низку супермаркетів, роздрібних магазинів та спортивних залів у Москві та за її межами. Вони виявили пляшки Pepsi з датами виробництва у липні та серпні на заводах у Росії. Остання дата виробництва продукту Pepsi – 17 серпня.


 


Компанія повідомила у заяві інформаційному агентству, що вона припинила виробництво концентратів для PepsiCola, Mirinda, 7Up та Mountain Dew у Росії.


 


“Згодом усі концентрати в Росії були витрачені, а виробництво припинено”, – заявив представник PepsiCo 8 вересня.


 


Представник компанії зазначив, що це “узгоджується з оголошенням, зробленим у березні 2022 року”. Однак він відмовився коментувати, коли його попросили повідомити оновлену інформацію про продаж та про те, чи були вони зупинені.


 


У Reuters додали, що виробництво, що продовжується, означає: газовані напої, як і раніше, широко доступні в низці міст Росії.


 


 


 


 


 


 

Previous post Позитив та Настя Балог випустили спільну пісню про біженців Додому
Next post ОП: Страшилки “референдумами” – страх поразки РФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *