У Кремлі шукають винних у поразці під Харковом – CNN

У Кремлі шукають винних у поразці під Харковом - CNN

Путін шукає винних у провалі на Харківщині

Західні видання, посилаючись на свої джерела, пишуть про розбіжності між російським керівництвом.


Російські військові розходяться в думках щодо того, як найкраще протистояти наступу ЗСУ на полі бою. У РФ також шукають винних за провал російських окупантів у Харківській області. Про це повідомляє видання CNN з посиланням на перехоплення даних розвідки.


У повідомленні йдеться, що російські офіцери сперечаються між собою і скаржаться друзям та родичам у Росії на рішення, які приймає Москва. Зокрема, президент Росії Володимир Путін сам безпосередньо дає вказівки генералам на місцях.


 


Про серйозні розбіжності щодо стратегії з воєначальниками, які намагаються домовитись про те, на чому зосередити свої зусилля для зміцнення оборонних рубежів, повідомили численні джерела видання, знайомі з американською розвідкою.


 


Міністерство оборони Росії заявило, що воно перекидає сили у бік Харкова на північному сході, де Україна досягла найбільш приголомшливих успіхів, але джерела в США та на Заході кажуть, що основна частина російських військ все ще залишається на півдні, де Україна також розгорнула наступальні операції довкола Херсона.


 


У Кремлі хочуть перекласти провину за управління військовими діями з Путіна на військових, повідомив виданню високопосадовець НАТО.


 


У військовому керівництві РФ вже відбулися перестановки у відповідь на невдачі на полі бою, внаслідок чого структура командування Росії стала ще безладнішою, ніж раніше.


 


Росія направила “невелику кількість” військ на схід України – деякі з них втекли через наступ України на полі бою минулого тижня, зазначає видання.


 


 

Крім того, у Міноборони України повідомили, що на півдні ЗСУ вибивають окупантів з усіх рубежів. У регіоні тривають тяжкі бої.


 


 

Previous post Юрій Бардаш змінить ім’я та отримає російський паспорт
Next post «Здаються цілими підрозділами». Як військові РФ здавалися у полон на Харківщині?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *