Звільнені з полону окупанти “змінили свідчення”

Звільнені з полону окупанти  змінили свідчення

Фото: Соцсети

Російський окупант В’ячеслав Старостін

Росіяни, яких звільнили з полону, раптом заявили російським пропагандистам, що нібито в Україні є “фашизм”.


Російські військовополонені, які були звільнені з полону, почали cтверджувати російським пропагандистським ЗМІ про “фашизм” в Україні та нібито жорстоке поводження з ними з боку українських військових.


Зокрема, росіянин В’ячеслав Старостін раптом почав заявляти, що його били, тримали у підвалі і так рідко годували, що він “схуд на 10 кілограмів”.


 


“Фашизм присутній в Україні. Дай боже сил і здоров’я, щоб повернутися і дати їм бій до самого кінця”, – заявив він російським пропагандистам.


 



 


Зазначимо, що раніше він давав інтерв’ю журналісту Володимиру Золкіну, у якому закликав своїх співгромадян не йти воювати в Україну.


 


“Тут немає нацизму, немає нацизму. Не треба йти сюди воювати!” – закликав своїх співгромадян росіянин.


 



 

Інший російський окупант Костянтин Леонтьєв повідомив, що українські військовослужбовці нібито змушували його говорити “багато речей” на камеру.


 


“Годували двічі на добу: давали по дві-три ложки каші, постійно ображали. Купалися раз на місяць. Умови були ніякі, дуже важко було. Додому дзвонити не давали”, – стверджує він.


 


Проте в інтерв’ю Золкіну загарбник розповідає протилежне: про гарне харчування та людське ставлення до нього в українському полоні.


 


Його твердження про те, що йому “не давали дзвонити додому”, спростовує відео, на якому він зв’язується по відеозв’язку з дівчиною.


 


“Послухай мене. Просто я тобі скажу, що тут очі відкриваються інакше”, – говорив окупант своїй дівчині.


 



 

Як відомо, у Мережі з’явилося фото звільнених з полону російських окупантів. Російські солдати на них виглядають здоровими на відміну від переданих РФ українських захисників, зазначив омбудсмен Дмитро Лубинець.


 


 


 

Previous post Створено спецгрупу для трибуналу щодо Росії
Next post У Старобільську окупанти заборонили жителям залишати місто до 27 вересня – Генштаб ЗСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *