успіхи ЗСУ не обмежуються тільки Лиманом

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що успіхи українських військових не обмежуються тільки Лиманом.

«Щоденно як мінімум двічі – вранці і ввечері – я отримую звіти від наших військових. Цього тижня у звітах найбільшу частину займає перелік звільнених від ворога населених пунктів в рамках нашої оборонної операції. Найбільш медійною зараз стала історія звільнення Лиману Донецької області. Але успіхи наших воїнів не обмежуються тільки Лиманом. Це, знаєте, така тенденція», – сказав він під час свого відеозвернення.

Читайте також: «Успіхи є» – Гуменюк про ситуацію на півдні

«Нещодавно хтось десь проводив псевдореферендуми, а коли повертається український прапор – про російський фарс з якимись там папірцями і якимись там анексіями ніхто й не згадує. Окрім, звичайно, правоохоронних органів України. Бо кожен, хто причетний до будь-яких елементів агресії проти нашої держави, буде за це відповідати», – додав президент.

Зеленський подякував усім, хто наближає «моменти перемог, хто повертає український прапор на його законні місця на українській землі».

Читайте також: Британська розвідка та ISW прокоментували відступ військ РФ із Лиману

Ввечері 1 жовтня українські військові повідомили про звільнення Лиману і взяття його під контроль. Перед цим фонд «Повернись живим» опублікував відео з Лиману і повідомив, що на ньому – окупанти, які намагаються втекти з міста. Тим часом, Міністерство оборони Росії заявило про відведення з Лиману своїх військ «на більш вигідні рубежі» – після заяв українських військових про оточення.

Previous post «Успіхи є» – Гуменюк про ситуацію на півдні
Next post У Туреччині Єрмак провів «дуже предметні та в інтересах України» переговори – Зеленський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *