Ізраїль готується до нової хвилі репатріантів

Ізраїль готується до нової хвилі репатріантів

Фото: Unsplash

Ізраїль чекає на десятки тисяч нових репатріантів

Влада Ізраїлю чекає найближчими місяцями прибуття в єврейську державу десятків тисяч нових репатріантів з РФ і з України.

Уряд Ізраїлю готується до нової хвилі репатріантів, які можуть прибути до країни найближчими місяцями. Про це в неділю, 2 жовтня, заявив прем’єр-міністр Ізраїлю Яїр Лапід у своєму відеозверненні.


 


“Ми очікуємо на десятки тисяч нових репатріантів у найближчі місяці. Ми готуємося до цього і вітаємо це”, – зазначив прем’єр-міністр.


 


 


За його словами, уряд має намір додатково виділити додаткові гроші на інтеграцію новоприбулих.


 


“Слідом за нещодавніми подіями в Росії та в Україні міністр фінансів Авігдор Ліберман та міністр репатріації та інтеграції Пніна Тамано-Шато представлять рішення щодо виділення додаткових 90 мільйонів шекелів на інтеграцію іммігрантів”, – наголосив ізраїльський прем’єр-міністр.


 


Також Лапід повідомив, що міністерство репатріації та інтеграції країни проведе нараду спеціальної комісії з метою визначення порядку підготовки до нової хвилі масової репатріації євреїв до країни.


 


В Ізраїлі діє Закон про повернення євреїв на історичну батьківщину, що передбачає матеріальну та організаційну допомогу, а також спрощене отримання громадянства євреям, які прибувають до країни.


 


Новини от Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Previous post Кадиров відправив в Україну нових бойовиків
Next post На дострокових виборах у Болгарії перемагає партія колишнього прем’єра – попередні дані

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *