У Норвегії затримали росіян, які знімали військові об’єкти

У Норвегії затримали росіян, які знімали військові об єкти

Фото: The Barents Observer

Росіян затримали на півночі Норвегії

За кілька тижнів у Норвегії арештували і затримали кількох громадян Росії з безпілотниками.


 

У норвезькому районі Нордланд затримали двох росіян, яких підозрюють у зйомці військових об’єктів. Про це повідомляє телеканал TV2.


 


“Поліція у Нордланді може підтвердити, що двох громадян Росії було арештовано на півночі округу у суботу 22 жовтня. Їм було пред’явлено обвинувачення у незаконному фотографуванні, і сьогодні, у понеділок, їх буде взято під варту. Справу буде передано до PST, і подальшим розслідуванням справи займатиметься PST”, – повідомив TV2 адвокат поліції і керівник прокуратури Північної Нордландії Штеффен Равносен.


 


Повідомляється, що за кілька тижнів у Норвегії арештовано і затримано кількох громадян Росії з безпілотниками. У зв’язку із санкціями проти Росії, російським громадянам заборонено керувати безпілотниками на норвезькій території. Через підозрілий дрон на кілька годин закривали аеропорт Бергена.


 


Більшість арештів останнім часом було проведено на півночі Норвегії. У всіх випадках обвинувачені заперечують кримінальну провину.


 


 

Як повідомлялося раніше, сина наближеного соратника президента Росії Володимира Путіна арештувала норвезька поліція. Він запускав дрон над островом Шпіцберген, де це заборонено. Пізніше стало відомо, що йдеться про Андрія Якуніна.


 

Previous post Оріхів на Запоріжжі зруйнований обстрілами на 70 відсотків – влада міста
Next post Україна повернула тіла ще 25 загиблих військових – уряд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *