США підтримуватимуть Україну до перемоги – Пелосі

Дві американські партії – демократи та республіканці – продовжать підтримку Києва аж до його перемоги над режимом РФ.


США у двопартійному форматі продовжать підтримувати Україну до її перемоги над Росією, яка розв’язала проти неї війну, оскільки на кону сама демократія. Про це заявила спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі під час виступу на першому парламентському саміті міжнародної Кримської платформи.


“Путін запустив кампанію терору – ми бачимо удари по цивільних об’єктах, містах, які покликані залякати український народ. Ми засуджуємо ці дії. Путін намагається знищити енергетичні об’єкти України, позбавивши українське населення енерго- та водопостачання. Зґвалтування та викрадення дітей як зброя війни – це виходить за межі правил і звичаїв війни. Путін проводить ескалацію війни, яку він розпочав і яку він програє”, – зазначила вона.


За її словами, країни цивілізованого світу пообіцяли підтримувати Україну та український народ.


“Ми визнаємо його (народу України – ред.) сміливість у Криму та інших містах, які Путін спробував анексувати. Ми надаватимемо підтримку перемозі, продовжуватимемо, доки перемогу не буде досягнуто”, – запевнила Пелосі.


Спікер вважає, що з наближенням зими ситуація в Україні може загостритись, проте Сполучені Штати продовжать підтримку України. Зокрема, Конгрес нещодавно проголосував про надання додаткової гуманітарної підтримки Україні.


Пелосі також звернула увагу на те, що Конгрес працює над тим, щоб притягнути Росію до відповідальності, запроваджуючи сильні санкції проти її енергетичної системи та припиняючи нормальні торговельні відносини.


Спікер додала, що США разом із міжнародними партнерами приєднуються до заяви про єдність цивілізованого світу у підтримці України.


“Ми говоримо про те, що необхідно покласти край російській окупації Криму та відновити територіальну цілісність України у міжнародно-визнаних кордонах. Крим – це Україна”, – підсумувала Пелосі.


Нагадаємо, Пелосі вважає, що проти РФ потрібно вводити стільки санкцій, щоб Росія відчула “біль”.



Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


 

Previous post У РФ заявляють, що готові до переговорів із усіма
Next post Можливість виїхати з тимчасово окупованих Росією територій «майже вичерпана» – Мінреінтеграції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *