США виділять Україні $25 млн для вразливих верств населення

США виділять Україні $25 млн для вразливих верств населення

Фото: АР

Представник США при ООН посол Лінда Томас-Грінфілд

Представник США при ООН посол Томас-Грінфілд запевнила, що Сполучені Штати не дадуть українцям замерзнути або голодувати.


 

Представник США при ООН посол Лінда Томас-Грінфілд, яка перебуває з візитом у Києві, оголосила про виділення додаткових 25 млн доларів від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на підтримку вразливих верств населення в Україні взимку. Про це повідомляє Укрінформ.


 


“Сьогодні я відвідала центр для переміщених осіб, який частково фінансують USAID, щоб переконатися, що в людей є їжа, притулок, тепло цієї зими. Там я мала честь оголосити про додаткові 25 млн. доларів від USAID на підтримку вразливого населення в Україні під час важкої зими. Ці нові кошти поширяться на наше планування та допомогу близько 75 тисяч господарств, які найбільше постраждали”, – сказала вона.


 


Томас-Грінфілд наголосила, що США приділяють велику увагу енергетичним потребам України, запевнивши, що Сполучені Штати не дадуть українцям замерзнути або голодувати через грубу, непотрібну, незаконну та нелюдську війну Росії.


 


 


 

Previous post влада каже, що поранено дитину
Next post Цього тижня запрацює новий автомобільний пункт пропуску на кордоні з Румунією

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *