Мобілізовані РФ “прозрівають” – Генштаб ЗСУ

Мобілізовані РФ  прозрівають  – Генштаб ЗСУ

Фото: Генштаб ВСУ

Знищена російська військова техніка

Російським підрозділам, які проходять підготовку у районі міста Барановичі Брестської області, видано застарілу зброю та старе спорядження.


 

У мобілізованих російських громадян, які проходять підготовку у Курській та Брянській областях, суттєво погіршується морально-психологічний стан через відмінність картинки російської пропаганди від дійсної ситуації, нелюдських умов перебування та відсутності обіцяних виплат. Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомив у вечірньому зведенні у середу, 9 листопада.


 


“Російським підрозділам, що проходять підготовку у районі міста Барановичі Брестської області, видано застарілі зброю та майно – металеві шоломи зразка Другої світової війни і засоби захисту періоду 60–70 років минулого століття. Крім того, значна частина стрілецької зброї, а саме автоматів АК-74, у неробочому стані через погані умови зберігання”, – зазначають у Генштабі.


 


 

Нагадаємо, втрати живої сили військ РФ наближаються до 78 тисяч. Лише за минулу добу ліквідовано щонайменше 780 військовослужбовців країни-агресора.


 

Previous post Шон Пенн приїхав до Києва та віддав Володимиру Зеленському свій Оскар – фото
Next post Зеленський утворив чотири військові адміністрації на Херсонщині

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *