у Миловому підірвалося авто з цивільними, в окупованій Горностаївці – 2 загиблих через обстріли РФ

Російські війська в суботу з «Градів» обстріляли село в окупованому Каховському районі Херсонщини, є загиблі, повідомив голова ОВА Ярослав Янушевич.

«Жахливі новини з Горностаївки Каховського району. Російські окупанти з РСЗВ «Град» обстріляли селище. Ці нелюди цілеспрямовано били по цивільній інфраструктурі. Через ворожі обстріли загинули дві жінки і близько 10 будинків отримали пошкодження», – написав він у Telegram.

Голова ОВА вважає, що такими методами росіяни хочуть схилити жителів Горностаївки до так званої евакуації.

Тим часом на деокупованій частині Херсонської області підірвався автомобіль з цивільними на невідомому вибуховому пристрої.

«Під час виїзду із с.Милове Бериславського району автомобіль з цивільними підірвався на невстановленому вибуховому пристрої. Постраждали жінка та двоє її дітей віком 9 та 14 років», – повідомила пресслужба поліції Херсонської області у фейсбуці.

Повідомляється, що потерпілі з різними травмами доставлені до Кривого Рогу в лікарню.

Сьогодні президент Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ встановили контроль над понад 60 населеними пунктами Херсонщини. Він нагадав, що після відходу з Херсона і правого берега Дніпра війська РФ залишили по собі міни і вибухонебезпечні предмети. У поліції 12 листопада повідомили, що один із саперів зазнав поранення під час розмінування адміністративної будівлі Херсона.

Previous post Як взимку виглядати модно та стильно радить стиліст Матвій Калугін
Next post Французький актор Депардьє закриває свій продюсерський центр у Росії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *