Вибух у Стамбулі: кількість постраждалих перевищила 80 осіб

Вибух у Стамбулі: кількість постраждалих перевищила 80 осіб

Фото: haberturk.com

Внаслідок теракту у Стамбулі загинули шестеро людей

Правоохоронці затримали жінку, яку підозрюють в організації теракту. Вона нібито залишила пакет із вибухівкою на вулиці Істікляль.


 

Віце-президент Туреччини Фуат Октай заявив журналістам, що теракт на пішохідній вулиці Істікляль у Стамбулі було вчинено жінкою. Про це повідомляє Habertürk.


 


“Нападницею була жінка, яка підірвала бомбу. Внаслідок вибуху загинули шестеро людей. Кількість поранених збільшилася до 81, стан двох із них оцінюється як важкий”, – сказав він.


 


Октай додав, що влада Туреччини розцінює те, що сталося, як теракт. Вивчаються записи із камер відеоспостереження, опитуються свідки.


 


Віце-президент Туреччини підкреслив, що всіх причетних до вибуху буде притягнуто до відповідальності.


 


Турецький телеканал ODA TV показав фотографію жінки, яку підозрюють у причетності до вибуху. На знімку зображена жінка у чорному хіджабі, темному одязі та штанах кольору хакі. За даними телеканалу, вона могла залишити на вулиці Істікляль пакет із бомбою.


 


Міністр юстиції Туреччини Бекір Боздаг оголосив, що головна прокуратура Стамбула призначила вісім прокурорів та двох заступників головного прокурора для розслідування вибуху.


 

Нагадаємо, у центрі Стамбула у неділю, 13 листопада, пролунав потужний вибух. Він стався у популярному туристичному місці, на вулиці Істікляль, що виходить до площі Таксім, район оточений.


 


 


 


 

Previous post ЗСУ відновили контроль над ще одним населеним пунктом на Луганщині – ОВА
Next post «Армія РФ лишила по собі такі ж звірства, як і в інших регіонах» – Зеленський про воєнні злочини на Херсонщині

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *