У РФ заперечують ракетні удари по Києву 15 листопада

У РФ заперечують ракетні удари по Києву 15 листопада

Пожежники гасять пожежу в житловому будинку Києва, який постраждав під час ракетної атаки РФ

Руйнування у житлових кварталах української столиці “є наслідком роботи ППО”, заявили в російському оборонному відомстві.


 

Міноборони РФ заперечує ракетні удари по Києву під час масованої атаки 15 листопада. Про це на брифінгу 16 листопада заявив офіційний представник відомства Ігор Конашенков, повідомляє Интерфакс.


 


“Під час масованого удару 15 листопада високоточними засобами ураження по об’єктах на території України жодного ракетного удару по об’єктах у місті Київ не наносилося”, – наголосив він.


 


За словами спікера міністерства, “всі руйнування у житлових кварталах української столиці є прямим наслідком падіння та самоліквідації випущених українськими військами зенітних ракет із розміщених у межах міста українських та зарубіжних комплексів ППО”.


 


Конашенков стверджує, що всі удари РФ високоточною зброєю великої дальності завдавалися цілям лише на території України і на відстані не ближче 35 кілометрів від українсько-польського кордону. Вони були спрямовані на ураження системи військового управління України та пов’язаних із нею об’єктів енергетики.


 


“Мета удару досягнута. Усі випущені ракети потрапили точно у призначені цілі. Усі об’єкти вражені”, – додав представник російського Міноборони.


 


 


 


 

Previous post Зеленському запропонували обмежити термін служби мобілізованих роком
Next post Парламент Чехії визнав режим Росії «терористичним»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *