Трамп відмовився повертатися у Twitter

Трамп відмовився повертатися у Twitter

Трамп хоче розвивати свою соцмережу

Колишній президент заявив, що TruthSocial – заснована ним у 2021 році соціальна мережа, орієнтована на прихильників правопартійців, – набуває популярності, а його охоплення там “незбагненне” і є “кращим, ніж було у Twitter”.


 


45-й президент США Дональд Трамп заявив, що не повертатиметься у соціальну мережу Twitter, де його обліковий запис було заблоковано після штурму Капітолія у 2021 році за підбурювання до насильства.


 


“Не думаю, що варто, адже не бачу для цього (повернення у Twitter) жодної причини. Twitter має багато проблем, самі бачите, що там відбувається: залучення падає, багато фейкових акаунтів. А TruthSocial зайняв місце (Twitter) для багатьох людей, і не бачу, щоб вони поверталися у Twitter”, – сказав Трамп на конференції Республіканської єврейської коаліції у Лас-Вегасі.


 


Він також зазначив, що TruthSocial – заснована ним у 2021 році соціальна мережа, орієнтована на прихильників правопартійців, – набуває популярності, а охоплення інтересом до його персони там “незбагненне” і є “кращим, ніж було у Twitter”.


 


Водночас Трамп похвалив рішення Ілона Маска купити соцмережу.


 


“Мені подобається, що він купив його (Twitter), він (Маск) мені завжди подобався. Я знайшов з ним спільну мову під час свого президентства. Я завжди (говорив), що він ще той персонаж, але зазвичай мені подобаються такі люди”, – додав він.


 


 

Previous post екзит-поли свідчать про перемогу Токаєва
Next post «Путін буде відсторонений своєю політичною елітою» – Михайло Подоляк про заклики до переговорів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *