Путін попередив про “важкі наслідки” через обмеження цін на нафту

Путін попередив про  важкі наслідки  через обмеження цін на нафту

Володимир Путін раптом згадав про принципи ринкових відносин

Діяльність Росії у рамках ОПЕК+ дозволяє забезпечувати стабільність світового нафтового ринку, вважають у Кремлі.


 

Президент Росії Володимир Путін у телефонній розмові з прем’єр-міністром Іраку Мухаммедом Судані заявив про тяжкі негативні наслідки для глобального ринку енергоресурсів через спроби Заходу ввести обмеження на ціну російської нафти. Про це повідомила прес-служба Кремля у четвер, 24 листопада.


 


“З обох сторін надано позитивну оцінку спільної за участю Росії та Іраку роботі в рамках ОПЕК+, що дозволяє забезпечувати стабільність світового нафтового ринку”, – йдеться в повідомленні.


 


“Обговорювалася також ситуація у зв’язку зі спробами низки західних країн запровадити обмеження на вартість нафтової сировини з Росії. Володимир Путін підкреслив, що подібні дії суперечать принципам ринкових відносин і з високою ймовірністю призведуть до тяжких наслідків для глобального ринку енергоресурсів”, – додали у Кремлі.


 


Також наголошується, що в ході бесіди “констатовано традиційно дружній та конструктивний характер російсько-іракського співробітництва, виражений взаємний настрій на його подальший поступальний розвиток у різних галузях”.


 


 


 


 


 

Previous post як захиститися від російського ракетного терору?
Next post Ракетний обстріл Вишгорода: кількість жертв зросла

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *