Екс-глава МЗС Австрії залишила раду директорів Роснефти

Екс-глава МЗС Австрії залишила раду директорів Роснефти

Володимир Путін танцює з Карін Кнайсль на її весіллі

Російська держкомпанія сподівається на співпрацю з Карін Кнайсль у майбутньому “як із видатним представником міжнародної експертної спільноти”.


Колишній міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль написала заяву про відставку з посади члена ради директорів Роснефть. Про це повідомляється на сайті російської державної нафтової компанії у понеділок, 23 травня.


“У заяві зазначено, що вона набирає чинності з 20 травня. Документ також містить відмову від продовження повноважень пані Кнайсль у раді директорів компанії на другий термін”, – йдеться у повідомленні.


У свою чергу Роснефть подякувала Каріні Кнайсль “за спільну роботу протягом останніх десяти місяців, які відрізнялися складною пандемічною та міжнародною обстановкою”.


При цьому в майбутньому російська держкомпанія сподівається на співпрацю з Кнайсль “як із видатним представником міжнародної експертної спільноти”.


Нагадаємо, Кнайсль була обрана до ради директорів Роснефти рік тому. Вона обіймала посаду міністра закордонних справ Австрії у 2017-2019 роках. Влітку 2018 року весілля Кнайсль відвідав президент Росії Володимир Путін. Він навіть танцював із нареченою.


Пізніше Кнайсль розповіла, що не пошкодувала про запрошення Путіна на весілля. Хоча її за це критикували австрійські політики.



Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


 

Previous post Зеленський у Давосі закликав компанії й держави долучитися до відбудови України і нагадав про санкції
Next post Путіна намагалися вбити після початку війни – ГУР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *