Кремль наказав святкувати Новий рік скромно – ЗМІ

Кремль наказав святкувати Новий рік скромно - ЗМІ

Рекомендації щодо путінських ялинок

При цьому під час свят дітей зомбуватимуть “згадуванням героїзму захисників Вітчизни, можливістю від імені дитини надіслати вітання окупантам”.


Кремль оприлюднив місцевій владі “рекомендації” щодо проведення новорічних заходів, порадивши “проявити стриманість у витратах”, але згадувати “героїзм вояків” в Україні, повідомляє РБК.


При організації дитячих ялинок обмеження визнаються “вкрай небажаними”. При цьому під час свят дітей зомбуватимуть “згадуванням героїзму захисників Вітчизни, можливістю від імені дитини надіслати вітання”.


Щодо святкових заходів для дорослих, то Кремль зазначає, що існує “запит громадян на прояв стриманості у витратах”.


Регіонам та муніципалітетам пропонують вітати з Новим роком сім’ї учасників війни з дітьми, збирати листівки окупантам в Україну, привітати поранених у шпиталях.


Новорічні ярмарки рекомендується використовувати як “інструмент суспільної консолідації”: люди мають збирати подарунки учасникам так званої “спеціальної військової операції”, а також розмістити на ярмарках стенди “Все для перемоги”.


В окупованих регіонах України – “ЛНР”, “ДНР”, Херсонській та Запорізькій областях, пропонується встановити ялинки та урочисто їх відкрити.


Також рекомендується сформувати агітбригади (включаючи Дідів Морозів та Снігуроньок), щоб привітати російських військових в Україні.


При формуванні концертних програм регіонам і телеканалам пропонується підтримати артистів “патріотичної спрямованості”, серед них Місто 312, Поліна Гагаріна, Олег і Родіон Газманови, Вікторія Дейнеко, Лариса Доліна, Ярослав Дронов (Shaman), співачка Зара, гурт “Земляни”, Григорій Лепс, Денис Майданов, Олександр Маршал, Стас П’єха, Микола Расторгуєв, Олександр Ф. Скляр, Гарік Сукачов, Вадим Самойлов, Світлана Сурганова, Юлія Чичеріна, Uma2rmaH.


На центральних площах українських міст рекомендується встановити телестудії “для запису привітання учасникам війни”.


Держкомпаніям зокрема радять відмовитися “від масштабних дорогих свят та витратних розваг”.


Нагадаємо, що в Києві в різних районах встановлять новорічні ялинки, в тому числі і на Софійській площі, але масових заходів та концертних програм не буде.



Новини от Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


 

Previous post Представники влади двох областей РФ заявили про нові обстріли сіл
Next post ОПЕК+ вирішив не скорочувати видобуток на фоні обмеження ціни на російську нафту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *