Парламент Болгарії дозволив ремонт техніки для ЗСУ

Парламент Болгарії дозволив ремонт техніки для ЗСУ

“За” проголосували 200 болгарських депутатів

Прийнятий пакет також містить гуманітарну, фінансову і військову допомогу, продовження підтримки вступу України в ЄС.


 

Парламент Болгарії ухвалив рішення про ремонт української військової техніки на підприємствах країни. Про це у середу, 4 травня, повідомило агентство BGNES.


 


 


 


“Парламент дає мандат раді міністрів на обговорення та реалізацію заходів, пов’язаних з війною в Україні, включаючи ремонт військової техніки для України”, – йдеться у повідомленні.


 


 


Вжитий пакет містить заходи з подолання наслідків економічних санкцій, гуманітарну, фінансову і військову допомогу Україні, продовження підтримки вступу України в ЄС, допомогу українським біженцям, надання можливості імпорту українського зерна у Варну, а також зміцнення енергетичної співпраці, ремонт української військової техніки, продовження постачання гуманітарної допомоги. Про постачання летальної зброї чи боєприпасів не йдеться.


 

Минулого тижня президент України Володимир Зеленський за підсумками зустрічі із прем’єр-міністром Болгарії Кирилом Петковим заявив про досягнення домовленостей між сторонами щодо ремонту української військової техніки в Болгарії.


 

Previous post У Грузії призупинив роботу виробник Боржомі
Next post В Інституті ім. Шалімова пацієнту одночасно зробили три життєво важливі операції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *