У Росії закидали військкомат “коктейлями Молотова”

У Росії закидали військкомат  коктейлями Молотова

Фото: Википедия

У Росії закидали військкомат “коктейлями Молотова”

Один “коктейль Молотова” згас одразу, від другого зайнялася дерев’яна обшивка, але незабаром вогнегасниками вогонь загасили поліцейські, які приїхали на виклик.


 

У російському місті Нижньовартовськ чоловіки закидали “коктейлями Молотова” будівлю військкомату. Про це повідомляє видання Baza.


 


“Сьогодні вночі невідомий кинув у передбанник військкомату в Нижньовартовську дві пляшки з горючою сумішшю. Один “коктейль Молотова” згас одразу, від другого зайнялася дерев’яна обшивка, але невдовзі вогнегасниками вогонь загасили поліцейські, які приїхали на виклик. На місці виявили ще один невикористаний коктейль із запальною сумішшю”, – йдеться у повідомленні.


 


 

Нагадаємо, у російському місті Перм сталася пожежа на пороховому заводі, де випускали заряди до систем залпового вогню Град, Смерч і комплексів ППО.


 

Також повідомлялося, що в ніч на 25 квітня в Брянську, розташованому неподалік кордону з Україною, спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі. Користувачі Мережі стверджують, що перед спалахом було чути потужні вибухи.


 


 

Previous post Під Києвом знайшли ще 4 вбитих російськими військовими, серед них 10-річна дівчинка та 92-річна бабуся
Next post Банки України отримали за березень 10 млрд збитків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *