Кім повідомив про виліт двох груп безпілотників

Після оголошення повітряної тривоги в частині України – в Одеській, Миколаївській, Запорізькій та Дніпропетровській областях – голова Миколаївської ОВА Віталій Кім попередив про виліт двох груп безпілотників.

«Мінімум 2 групи мопедів залетіли в напрямках Пологи, Дніпро, Мелітополь, Миколаїв. ППО працює», – написав він у телеграмі.

Вдень 31 грудня Росія завдала ракетного удару по Україні. За даними ЗСУ, Росія атакувала Україну 20 крилатими ракетами, 12 з них українські військові збили.

У Києві є руйнування в чотирьох районах міста – Голосіївському, Солом’янському, Печерському та Дніпровському. За останніми даними, одна людина загинула, ще 21 поранена. Також вибухи пролунали у Хмельницькому, Запоріжжі та Миколаєві, є постраждалі.

Росія розпочала масштабне збройне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Відтоді вона атакує об’єкти цивільної та військової інфраструктури.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього. В ООН станом на 26 грудня підтвердили загибель 6 884 і поранення 10 947 цивільних.

Previous post Північна Корея запустила балістичну ракету на Новий рік – ЗМІ
Next post Джонсон висловив упевненість у перемозі України у війні у 2023 році

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *