Спецтехніка для війни за готівку – у Росії продають військову техніку з консервації

Окупантам не вистачає навіть лопат

У російських ЗМІ спалахує скандал через брак спеціальної та транспортної інженерної техніки, яку доводиться купувати. І водночас комерційні фірми продають таку техніку з військової консервації.

Про це у своєму Telegram-каналі пише російський пропагандист Андрій Медведєв, який з подивом виявив, що якась фірма “Росрезерви.РФ” через інтернет відкрито продає військову техніку з консервації.

Пропагандист обурюється, що через брак спеціальної та іншої механізації окопи на передовій риють вручну, тоді як військову техніку та ще й з консервації продають.

“А що ще можна купити? Що ще готові продати? А чому не можна таку техніку зі зберігання відразу відправляти на фронт? Хто подібне рішення має прийняти? Скільки у нас взагалі всього на зберіганні є, чого не вистачає бійцям?І головне, чому не передають фронту, а продають у тилу?— задає питання пропагандист.

Зазначимо, що у мережі легко можна знайти й інші оголошення про продаж подібної спецтехніки. Наприклад, нову полкову землерийну машину для копання траншей та окопів ПЗМ-2 на базі колісного тягача Т-155 можна замовити за 2,7 млн рос. руб. (1,25 млн. грн.).

Нагадаємо, що раніше російські пропагандисти стурбувалися поставками ЗСУ інженерної та спеціальної техніки, яка потрібна для початку контрнаступу.

Previous post Білоруський опозиціонер пояснив, навіщо путіну ядерна зброя в Білорусі
Next post «Все більше нових могил». Кого ховають в Маріуполі?