Як продовжити час роботи телефону – захист від перегріву

Влітку потрібно приділити смартфону більшу увагу, інакше перегрів зіпсує батарею

Мобільний телефон може працювати гірше, а батарея перестане тримати заряд, якщо допустити часту помилку – перегрів. Користувачі повинні піклуватися про те, щоб висока температура не пошкодила як акумулятор, так і пристрій.

Батарея смартфона швидко розряджається, якщо гаджет піддається впливу тепла. Про це йдеться у матеріалі Mirror.

Як захистити смартфон від перегріву

  • Не можна тримати телефон поряд із іншою технікою. Ноутбуки або планшети, сприйнятливі до перегріву, нашкодять смартфону на додаток до сонячного світла.
  • Не користуйтеся телефоном під час заряджання. Сам процес і запуск безлічі програм одночасно дуже нагрівають телефон.
  • Не варто класти смартфон у занадто холодне місце (холодильник чи морозильник). У мережі іноді трапляються подібні лайфхаки, але такий контраст температур сприяє зносу гаджета. Деякі матеріали можуть розширюватися на спеці й стискатись на холоді.
  • Не залишайте телефон під прямим сонячним промінням. Якщо перебуваєте на спеці, то вибирайте для гаджета затінене місце.

Крім того, у разі перегріву слід вимкнути телефон на якийсь час та зняти з нього чохол. Не забувайте, що важливу роль відіграє зарядний пристрій – він має бути якісним.

Раніше “Телеграф” розповідав, де не можна залишати мобільний телефон на “ночівлю”. Якщо ви звикли класти смартфон під подушку, то у нас для вас погані новини.

Previous post Олена Ісінбаєва — що про неї говорять і що пишуть у мережі після заяви про війну
Next post «Квартира за три мільйони в Маріуполі». Що цікавить жителів Росії на окупованих територіях?