???????? Кожен, хто обирає професію правоохоронця чи рятувальника, отримує можливіст…

Відправлено Zelenskiy / Official

Кожен, хто обирає професію правоохоронця чи рятувальника, отримує можливість робити Україну сильнішою у визначальному. У тому, що найбільше відрізняє нас від ворога, від держави-зла: у захисті людей, у захисті самої основи життя – безпечного, нормального.

Загалом зараз випускаються 2607 офіцерів поліції, 414 випускників ДСНС. Знаю, що серед вас є ті, хто буде нести службу в прифронтових і прикордонних регіонах – Сумщина, Харківщина, Запоріжжя, Херсонщина, Донбас. Знаю, що серед вас є ті, хто приєднується до нашої нової штурмової бригади «Лють».

Я дякую вам за сміливість обрати саме такий професійний шлях! Щиро бажаю кожному і кожній із вас міцності, яка була б рівнозначна міцності всієї нашої України. Та гідності, щоб українці могли пишатися вами й надіятися на вас.

——

Кожен, хто обирає професію правоохоронця чи рятувальника, отримує можливість зробити Україну сильнішою у вирішальній справі. У тому, що найбільше відрізняє нас від ворога, від злого стану. У захисті людей, у захисті самої основи життя – безпечного, нормального життя.

Загалом зараз випускається дві тисячі шістсот сім поліцейських, чотириста чотирнадцять випускників ДСНС. Знаю, що серед вас є ті, хто служитиме в прифронтових і прикордонних областях – Сумській, Харківській, Запорізькій, Херсонській, Донбасі. Я знаю, що серед вас є ті, хто вступає в нашу нову десантно-штурмову бригаду «Лют».

Дякую вам за мужність обрати такий професійний шлях! Щиро бажаю кожному з вас сили, рівної силі всієї нашої України. А гідність – щоб українці пишалися вами і покладали на вас надії.

Відео завелике

Previous post З Днем ангела Валентин — Привітання, листівки та картинки українською на іменини Валентина
Next post Порошенко вважає, що злив секретних документів може бути гібридною спецоперацією Росії