???????? Цієї ночі ворог знову атакував Україну ракетами та БПЛА. Мішені терористів – …

Цієї ночі ворог знову атакував Україну ракетами та БПЛА. Мішені терористів – мирні люди та об’єкти. Унаслідок ракетного удару по Умані пошкоджено близько 10 багатоквартирних будинки. В одному з них знищено цілий під’їзд. Під завалами залишаються люди. На жаль, є постраждалі та загиблі, серед них дитина. У Дніпрі обстріл терористів забрав життя дитини. Мої співчуття всім, хто втратив своїх рідних і близьких через російський терор.

Дякую нашим Повітряним силам, нашим зенітникам, усім, хто допомагає долати наслідки ворожих атак, усім, хто захищає наших людей.

Цей російський терор має отримати справедливу відповідь від України та світу. І отримає. Кожна така атака, кожне зло проти нашої країни і людей наближає державу-терориста лише до провалу й покарання, а не навпаки, як вони думають. Ми не забудемо жоден злочин, не дамо жодному окупанту уникнути відповідальності.
____

Минулої ночі ворог знову обстріляв Україну ракетами та БПЛА. Цілями терористів були мирні жителі та об’єкти. Ракетний обстріл Умані пошкодив близько 10 житлових будинків. Знищено весь блок одного з них. Люди досі залишаються під завалами. На жаль, є постраждалі, серед яких є дитина. У Дніпрі обстріл терористів забрав життя дитини. Мої співчуття всім, хто втратив своїх близьких через російський терор!

Я вдячний нашим Повітряним Силам, нашим зенітникам, усім, хто допомагає долати наслідки ворожих атак, усім, хто захищає наш народ.

Цей російський терор має отримати справедливу відповідь України та світу. І це буде. Кожен такий напад, кожен злочин проти нашої країни і народу наближає терористичну державу до провалу і покарання, а не навпаки, як вони думають. Ми не забудемо жодного злочину, не дамо уникнути відповідальності жодному загарбнику.

Previous post Зеленський: Мішені російських терористів – мирні люди та об’єкти
Next post Куліба: Ракетні удари, які вбивають українців уві сні – відповідь Росії на всі мирні ініціативи – Політика