???? Для мене честь звертатися сьогодні до представників і представниць обох палат …

Для мене честь звертатися сьогодні до представників і представниць обох палат парламенту Нідерландів, голів комітетів парламенту, спікерів Палати представників і Сенату Генеральних Штатів.

Пам’ятаємо лідерство Нідерландів в ініціюванні постачання PzH 2000 – дякуємо вам за це сміливе рішення, за Patriot та іншу зброю. Пам’ятаємо, що Нідерланди були першими, хто сказав, що F-16 – це не табу. Ваше лідерство справді дає результат. Тож забезпечмо разом нові!

Вірю, що під час наступного візиту я зможу вам так само лише дякувати. Я вірю, що українці та всі європейці зможуть подякувати вам, зокрема, за наближення миру та за врятовані життя. Врятовані спільними діями, як ми вже це бачили.

——

Для мене велика честь звернутися до представників обох палат Парламенту Нідерландів, голів парламентських комітетів, спікерів Палати представників і Сенату Генеральних штатів.

Ми пам’ятаємо керівництво Нідерландів, яке ініціювало поставку PzH 2000. Ми вдячні за таке сміливе рішення, за вашу систему Patriot та іншу зброю. Нагадаємо, нідерландці першими сказали, що F16 не є табу. Ваше лідерство справді дає результати. Тож давайте разом дарувати нові!

Я вірю, що під час свого наступного візиту я зможу також лише подякувати вам. Я вірю, що українці та всі європейці зможуть подякувати вам, зокрема, за наближення миру та за врятовані життя… Врятовані спільними діями, як ми вже бачили.

Відео завелике

Previous post На Миколаївщині ворожий агент вступив до лав ЗСУ, щоб шпигувати за бойовою авіацією, – СБУ
Next post В ОБСЄ заявили, що Росія скоїла військовий злочин, вивозячи дітей з України – новини України, Політика