​​Київ: найважливіше за тиждень ???????? ????У столиці тестують систему безконтактної …

Київ: найважливіше за тиждень ????????

????У столиці тестують систему безконтактної оплати проїзду у маршрутному таксі. Так, на маршруті № 444 вже можна розрахуватися за проїзд безконтактно. Незабаром система оплати буде встановлена на більшу кількість маршрутів.

????????‍????Київ отримав інклюзивний мікроавтобус для мобільних бригад соціально-психологічної допомоги для перевезення людей із інвалідністю. Авто важливе також у доправленні мам із дітьми до кімнат кризового реагування та притулків.

Від початку року фонд захисних споруд Києва збільшено на 127 укриттів. Якщо укриття зачинене під час тривоги, телефонуйте 15-51 та 101, після чого рятувальники КАРС під наглядом поліції забезпечать до нього доступ.

????Віталій Кличко напередодні Дня Києва вручив Мистецьку премію «Київ» видатним діячамякі розвивають національну культуру та презентують її на світовому рівні. Ця нагорода є другою за престижністю після Шевченківської премії. Перелік лауреатів і фото тут????

????????День Києва відзначають в останню неділю травня, тобто вже післязавтра. Мистецькі заклади столиці підготували низку святкових тематичних подій. Водночас, просимо мешканців не забувати про правила безпеки, бути обачними та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Зі святом тебе, Наш Незламний!

Київ. Головне за тиждень ????????

????У столиці тестують систему безконтактної оплати проїзду на маршрутках. Тепер можна оплачувати проїзд безконтактним способом на маршрутці № 444. Незабаром система безконтактної оплати буде встановлена ​​на інших маршрутах.

????????‍????Київ отримав інклюзивний мікроавтобус для мобільних бригад соціального та психічного здоров’я для перевезення людей з інвалідністю. Транспортний засіб також дуже корисний, коли мова йде про доставку матерів з дітьми до кімнат реагування на кризи та притулків.

З початку повномасштабного року захисні споруди Києва збільшилися на 127 укриттів. У разі закриття укриття під час сирени повітряної тривоги, рекомендуємо телефонувати за номерами 15-51 та 101. Після цього доступ до нього забезпечать працівники Служби порятунку Києва під наглядом поліції.

????Напередодні Дня Києва мер Віталій Кличко вручив Київську мистецьку премію видатним особистостям, які розвивають українську культуру та представляють її світовій аудиторії. Премія є другою за престижністю після Шевченківської. Ви можете переглянути список переможців та фотографії тут????

????????День Києва відзначають в останню неділю травня, яка цього року є післязавтра. Столичні мистецькі заклади підготували низку заходів святкової тематики. Водночас просимо мешканців не забувати про правила безпеки, бути обережними та не ігнорувати повітряні попереджувальні сигнали. Зі святом тебе, наше незламне місто!

Previous post У Чернігівській міськраді слідчі проводять обшуки, щоб знайти документи про звільнення мера Атрошенка
Next post У ГУР спростували заяви про нібито американську техніку Російського добровольчого корпусу – новини України, Політика