​​4️⃣5️⃣9️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнном…

4️⃣5️⃣9️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню: ситуація станом на ранок 28 травня.

У ніч на 28 травня 2023 року ворог атакував Україну іранськими ударними дронами «Shahed-136/131» з північного напрямку – Брянська область, та південного – Краснодарський край.

Загалом зафіксовано пуски рекордної кількості дронів-камікадзе – 54!
Внаслідок успішної бойової роботи знищено 52 «шахеди»!

???? Загалом протягом минулої доби противник завдав 3 ракетних, 2 з яких ЗКР С-300 по Краматорську, та 13 авіаційних ударів, здійснив близько 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

⚔️ Ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на спробах повного захоплення Луганської та Донецької областей. Протягом минулої доби підрозділи сил оборони відбили 21 ворожу атаку.

???? Авіація сил оборони за минулу добу завдала 4 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, а також 3 – по його зенітно-ракетних комплексах.

???? Знищено 3 ворожих БпЛА різного типу.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 пункти управління, 2 райони зосередження озброєння та військової техніки, 2 склади боєприпасів та ще один важливий військовий об’єкт противника.

Підтримуйте ЗСУ!
???? Наближаємо перемогу разом!
???????? Слава Україні!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 по 28.05.2023 ????

Previous post Новий флешмоб про McDonald’s у Twitter – українці відповіли на претензії США – новини України,
Next post За попередню добу армія РФ втратила близько 400 військових і 11 артилерійських систем – штаб