​​Поплічнику Пушиліна повідомлено про підозру у державній зраді ???? За процесуаль…

Поплічнику Пушиліна повідомлено про підозру у державній зраді

???? За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора експрацівнику органів податкової міліції м. Києва повідомлено про підозру у державній зраді (ст. 111 КК України).

???? За даними слідства, колишній правоохоронець у 2014 році під час збройної агресії рф на сході країни самовільно залишив місце несення служби та через Москву вирушив на тимчасово окуповану території Донецької області.

???? Він зрадив присязі та українському народові і перейшов на бік ворога. Там підозрюваний влаштувався на роботу у псевдодержавні органи терористичної організації «днр», а згодом став найближчим соратником Д. Пушиліна.

???? Знаючи структуру державної влади України, упродовж 2014-2018 років він добровільно працював на різних псевдопосадах в апараті так званої «народної ради днр». А наприкінці 2018 року «пішов на підвищення» та очолив «адміністрацію днр».

???? Після початку повномасштабного російського вторгнення підозрюваний увійшов до складу так званого «державного комітету оборони днр» в якості секретаря цього комітету, який нібито є вищим надзвичайним державним органом «днр».

???? Він продовжував здійснювати пропагандистську та дезінформаційну діяльність, публічно закликав до підтримки рішень та дій рф, збройних формувань та окупаційних адміністрацій держави-агресора на території інших областей України.

???? Досудове розслідування – ДБР, оперативний супровід – ГУ СБУ у м. Києві та Київській області.

Більше

Previous post Найманці з ПВК “Вагнер” полюють на реанімобілі, за вбивство лікарів отримують доплати, – “Український свідок”
Next post У Румунії розпочалися військові навчання НАТО