​​4️⃣6️⃣8️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу повномасштабному ро…

4️⃣6️⃣8️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу повномасштабному російському воєнному вторгненню: ситуація станом на ранок 6 червня.

Цієї ночі російська федерація знову завдала масованого ракетного удару по Україні. Під час атаки ворог застосував 35 крилатих ракет. Проте, усі вони були знищені в повітрі нашими захисниками.

???? Протягом минулої доби противник завдав 4 ракетних та 64 авіаційних ударів, здійснив 64 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

⚔️ Ворог і надалі зосереджує основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей. Протягом минулої доби відбулось більш як 40 бойових зіткнень.

???? Протягом минулої доби, в результаті злагоджених дій підрозділів сил оборони, безповоротні втрати ворога на Лиманському та Бахмутському напрямках склали більш як 160 осіб, ще близько 230 окупантів отримали поранення. Втрати противника в озброєнні та військовій техніці склали 28 одиниць.

???? Авіація сил оборони за минулу добу завдала 19 ударів по районах зосередження особового складу та 5 – по зенітно-ракетних комплексах противника.

???? Знищено 10 ворожих розвідувальний БпЛА та 6 ударних, різних типів.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби, що минула, уразили 2 пункти управління, 12 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, зенітно-ракетний комплекс, 12 артилерійських підрозділи противника на вогневих позиціях, а також ще 4 важливих цілі.

Підтримуйте ЗСУ!
???? Наближаємо перемогу разом!
???????? Слава Україні!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 по 06.06.2023 ????

Previous post Окупанти підірвали греблю Каховської ГЕС на Херсонщині, розпочата евакуація населення
Next post Росія підірвала Каховську ГЕС: які наслідки для мешканців та ЗСУ – новини України, Політика