???? Весь світ був свідком дій союзників у небі над Ізраїлем та сусідніми країнами. Це продемонструвало, наскільки справді ефективна єдність у захисті…

Весь світ був свідком дій союзників у небі над Ізраїлем та сусідніми країнами. Це продемонструвало, наскільки дійсно ефективною може бути єдність у захисті від терору, коли вона базується на достатній політичній волі. Ізраїль, США, Велика Британія, Франція та Йорданія діяли разом і максимально ефективно. Разом вони не допустили терору. І вони працюють разом і в координації з іншими, щоб запобігти подальшій ескалації.

Ізраїль не є членом НАТО, тому жодних дій, таких як активація статті 5, не було потрібно. І на війну нікого не тягнули. Вони просто сприяли захисту людського життя.

«Шахеди» в небі над Україною звучать ідентично, як і над Близькою сходом. Удар балістичних ракет, якщо їх не перехопити, скрізь однаковий. Європейське небо могло б отримати такий самий рівень захисту давно, якби Україна отримала таку ж повну підтримку від своїх партнерів у перехопленні безпілотників і ракет. Терор має бути переможений повністю і всюди, не більше в одних місцях і менше в інших.

Я дякую всім у світі, кожному лідеру та державі, які справді допомагають нам з ППО та ракетами, необхідними для захисту нашого неба, а також навчають наших пілотів на F-16. Все це вже працює і буде працювати на порятунок життів. Але зараз ми бачимо, як єдність може працювати справді на сто відсотків, і як майже сто відсотків «Шахедів» і ракет можна перехопити. Ми обговоримо це з нашими партнерами.

Відео завелике

Previous post Зеленський на Мюнхенській конференції “відмахнувся” від прохання віце-президента США припинити удари по російським НПЗ і був “роздратований” – WP
Next post На фронті загинув громадський діяч та воїн 59 бригади Павло Петриченко | новини України