???? ????Вишиванки-подяки ― стартував благодійний проект для ГУР від бренду Etnodim ????Бр…

????Вишиванки-подяки ― стартував благодійний проект для ГУР від бренду Etnodim

????Бренд українського одягу Etnodim спільно з Міжнародним легіоном ГУР МОУ презентували колекцію вишиванокприсвячених країнам, чиї добровольці допомагають Україні виборювати свободу.

????У проекті представлено чоловічі й жіночі вишиті сорочки та сукні із символікою народів США, Великобританії, Польщі, Латвії, Естонії, Литви, Франції, Німеччини та Канади.

☝️Аби втілити в орнаментах символіку боротьби за свободу кожної країни, команда творців колекції вишиванок заглибилась у вивчення традицій та історії  дружніх до України націй.

????У вишиванці, присвяченій Америці, зображені стріли на гербі ― це символ войовничості, а зірки символізують кожен з 50 штатів. Вишита для Британії сорочка містить лева та дуб ― символи мужності, міцного коріння і сили. Котвиця ― емблема Армії Крайової, а також державні кольори ― білий і червоний прикрашають вишиванку, присвячену Польщі. Елементами латвійської вишиванки стали латгали, один з яких символізує боротьбу світла проти темряви, а також символ Народного фронту Латвії. Сорочка для Литви прикрашена колюмнами ― гербом Великого Князівства Литовського та литовським хрестом. Хрест свободи й гербові леви ―  на вишиванці Естонії. Лілія та стилізована кокарда прикрашає синьо-біло-червону вишиванку Франції. Канадська вишиванка ―  з кленовим листом та символікою королівського герба. Сорочка для Німеччини містить федерального орла, кольори національного прапора та волошки.

????Воїни Міжнародного легіону ГУР МОУ отримали вишиванки їхніх країн  у подарунок та розповіли, що для них означає нинішня боротьба з російським агресором у складі Сил безпеки та оборони України.

????Вишиванки доступні для придбання у фізичному вигляді на сайті магазину Etnodim, а також у цифровому ― на платформі DressX.

????Кошти від продажу колекції будуть спрямовані на придбання засобів зв’язку для воїнів Міжнародного легіону ГУР МОУ.

????Долучайтесь до благодійного проекту, допомагайте Силам безпеки і оборони України!
????Дякуємо!
????????Слава Україні!

Відео завелике

Відео завелике

Відео завелике

Відео завелике

Відео завелике

Відео завелике

Відео завелике

Previous post Продаж зброї в Україні – стало відомо, як саме вогнепальна продукція потрапляє в магазини
Next post Геннадія Шаповалова призначили новим командувачем ОК “Південь”: що про нього відомо