???? ????Внаслідок комбінованого масованого удару по Дніпропетровській області заги…

????Внаслідок комбінованого масованого удару по Дніпропетровській області загинули та отримали поранення люди

Вночі та вранці, 19 квітня, військові рф вкотре атакували Дніпропетровську область ракетами та ударними безпілотниками. Під ударами опинилися міста Павлоград, Кривий Ріг, Синельникове, Дніпро, Нікополь та Нікопольський район.

????У Дніпрі в результаті ворожої атаки була частково зруйнована житлова пʼятиповерхівка, загинули та отримали травми мирні люди. У будинку виникла пожежа, її ліквідували рятувальники. Зараз поліція працює на місці події та надає допомогу постраждалим. Поліцейські допомагають евакуйовувати людей з пошкодженого будинку.

Поряд з місцем ворожого удару поліцейські приймають заяви громадян – тут розгорнуто мобільний пункт поліції, куди можна звернутися за допомогою. Місця обстрілів обстежують вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські обходять оселі людей, оглядають руйнування та виявляють мешканців, яким потрібна допомога. Психологи надають людям необхідну допомогу та підтримку. Слідчо-оперативні групи документують воєнні злочини ворога. Звертаємось до мешканців Дніпра! Плануйте свій маршрут завчасно – рух по автодорогах міста в районі влучань тимчасово перекритий. Крім житлового будинку, у Дніпрі пошкоджено два інфраструктурні об’єкти.

????У Синельниковому через російську атаку загинули мирні мешканці, серед яких – діти. Також є постраждалі. Зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки.

????У Кривому Розі внаслідок ворожого удару руйнувань зазнав інфраструктурний об’єкт, постраждали люди.

Продовжив ворог тероризувати і Нікополь та Нікопольський район. Наслідки обстрілів наразі встановлюють слідчо-оперативні групи поліції.

#поліція_на_війні #stoprussia

???? Facebook | X | Instagram | Tik Tok

Previous post Майдан-3: Центр протидії дезінформації повідомив про результати – новини
Next post Коли свято Похвали Пресвятої Богородиці за новим календарем: історія, традиції — Різне