«Обстріли кожні кілька годин». Соболевський про російські атаки деокупованої Херсонщини

Заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський заявляє про постійні атаки з боку російських військ – обстріли кожні кілька годин.

«На жаль, продовжуються спроби орків залякати наших людей. Продовжують вони свій терор. Удари постійно – не кожен день, а кожні декілька годин ми чуємо вибухи. Вони б’ють не лише по Херсону, обстрілюють всю деокуповану Херсонщину. Є прильоти в Білозерці, Антонівці, Чорнобаївці, інших населених пунктах», – розповів він в ефірі національного телемарафону.

За його словами, безпекова ситуація залишається «дуже складною» на деокупованій Херсонщині.

«Тому те, що зараз говорять про добровільну евакуацію, я це підтримую. Зараз нашим людям буде безпечніше в інших областях, поки ми не забезпечимо безпечні умови для людей, щоб працювала інфраструктура», – додав він.

Читайте також: «Росія мститься». Як вивести Херсон з-під вогню окупантів?

Протягом дня 21 листопада російська армія кілька разів обстріляла Херсон, щонайменше одна людина померла в лікарні. До цього також повідомлялося про обстріли деокупованої частини Херсонщини.

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук 21 листопада закликала жителів Херсону евакуюватися з міста на період зими.

11 листопада Міноборони України повідомило, що окупований російськими військами з березня Херсон повертається під контроль української армії.

Previous post Зеленський привітав Токаєва з перемогою на виборах президента Казахстану
Next post Вчені назвали нову причину створення мумій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *