яким буде новий удар Росії?

  • Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Черняк заявив, що російський президент Путін наказав до березня окупувати всю територію Донецької та Луганської областей.
  • За його словами, після невдалої спроби захопити Київ тепер Росія хоче захопити весь Донбас, утримати Крим і сухопутний коридор до нього через південь України.
  • Також Черняк додав, що не вірить у нове вторгнення Росії з Білорусі: «Станом на сьогодні сформованих ударних груп немає. Немає загрози залучення Білорусі до повномасштабного вторгнення».
  • Міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю французькому телеканалу BFM TV заявив, що окупанти можуть розпочати великий наступ 24-го лютого на сході чи півдні України – для цього вони готують угруповання у 500 тисяч солдатів.
  • «Офіційно заявляли про 300 тисяч, але коли ми бачимо війська на кордонах, то, за нашими оцінками, це значно більше», – пояснив міністр оборони України.
  • Американський Інститут вивчення війни також повідомив, що армія Росії, можливо, створює умови для сковування Сил оборони України на північному сході країни – для цього на кордоні постійно відбуватимуться провокації. Таким чином, ЗСУ не зможуть відтягнути звідти війська – щоб відбити атаку окупантів на Донбасі та в Запорізькій області.

Яким може бути новий наступ Росії на півдні та сході України?

Наскільки нинішнє озброєння ЗСУ допоможе стримати тиск півмільйонного угруповання окупантів?

І чи стане ця атака Росії вирішальною у війні?

Про це та інше в ефірі Радіо Донбас.Реалії. Наживо – о 16:30 на @Радіо Свобода:

Previous post Вона буде моєю дочкою. Їй було два місяці, коли ми її забрали з-під обстрілу / Бульвар Шоубіз
Next post Більшість громадян Грузії звинувачують у війні РФ і незадоволені міграцією росіян – опитування – новини України, Світ