війська РФ влучили у обʼєкт промисловості та парк (фото)

Російські війська вночі влучили в влучили у об’єкт цивільної промисловості у Харкові – зруйновані будівлі, сталася масштабна пожежа, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, ліквідація наслідків триває.

«Вчора близько 23:00 ворог завдав ракетного удару по центру Харкова. 4 ракети, попередньо С-300, влучили у об’єкт цивільної промисловості. Зруйновано будівлі, сталася масштабна пожежа. Також зафіксовані удари в землю на території Центрального парку міста. На щастя, ніхто не постраждав. Ліквідація наслідків ударів триває», – написав він у телеграмі.

Мер Харкова Ігор Терехов також повідомив про удари по Центральному парку міста, опублікувавши відео з моментом удару.

Крім того, за даними ОВА, протягом доби російські війська масовано обстрілювали Вовчанськ, Куп’янськ, Дворічну, Стрілечу, Ветеринарне та інші наближені до лінії зіткнення населені пункти Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів. У Вовчанську внаслідок артобстрілу отримала поранення та була госпіталізована дівчина 16 років, 74-річна жінка загинула, повідомляє обласна влада.

Харків та область регулярно зазнають атак російських військ. За даними влади, переважно це відбувається із території Бєлгородської області Росії.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

Previous post письменниця поділилася своїми секретами — Їжа — tsn.ua
Next post 6 ознак того, що ви старієте швидше, ніж слід — Здоров’я — tsn.ua