???? Призначено нових керівників Спеціалізованих прокуратур у сфері оборони ???? Зас…

Призначено нових керівників Спеціалізованих прокуратур у сфері оборони

???? Заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив колективам Спеціалізованих прокуратур у сфері оборони нових керівників.

????Керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону став Микола Синельников, Східного регіону – Віталій Вдовитченко, Південного регіону – Андрій Глумаков, а Західного регіону – Микола Мерет.

????Під час зустрічі з колективами прокуратур Антон Войтенко зазначив, що кожен з нових керівників має відповідний досвід роботи та зможе забезпечити виконання покладених на органи прокуратури завдань в умовах воєнного стану.

????В кожному з регіонів Заступник Генерального прокурора акцентував увагу на пріоритетних напрямах роботи спецпрокурорів. Серед них – протидія злочинам у сфері національної безпеки, бюджетній сфері, оборонно-промисловому комплексі, у сфері державних закупівель.

????Також першочерговою визначено боротьбу з правопорушеннями, пов’язаними із незаконним використанням майна і техніки та захист інтересів держави у військовій та оборонній сфері.

????Керівника Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону колективу представив Начальник Департаменту Офісу Генпрокурора Віталій Панченко.

????Новопризначені керівники Спеціалізованих прокуратур подякували за довіру та запевнили, що спільно з колективами докладатимуть максимум зусиль для реалізації вказаних доручень та результативної роботи відомств.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Previous post 6600 гривень від Норвезької ради отримають ще 50 тисяч українців – для кого виділили гроші
Next post У Держдепі довіряють Зеленському гроші союзників. Блінкен: За цим стежать 45 співробітників – Політика