П’ять головних новин України та світу на 19:00 22 квітня – новини України, Політика

1. ВСУ: РФ ШТУРМУЄ БАХМУТ І ДОРОГУ НА ГОДИННИК ЯР, АТАКУЄ ВУГЛЕДАР, АВДІЇВКУ І МАР’ЇНКУ – КАРТА. Російські окупанти продовжують штурмувати Бахмут, Авдіївку, Мар’їнку та Вугледар, Збройні Сили України відбили 53 атаки на Донбасі за добу (докладніше).

2. КОМПАНІЯ З США БУДУЄ В УКРАЇНІ 20 МАЛИХ МОДУЛЬНИХ РЕАКТОРІВ, ВОНИ ЗАМІНЯЮТЬ ТЕС. Державне підприємство НАЕК “Енергоатом” та американська компанія Holtec International уклали угоду про будівництво до 20 атомних енергоблоків із малими модульними реакторами SMR-160 в Україні (докладніше).

3. ЗЕЛЕНСЬКИЙ ВВЕДЕННЯ САНКЦІЇ ПРОТИ СОТЕН РОСІЙСЬКИХ ЮРЛИЦЬ, СЕРЕД НИХ ЛДПР І КПРФ. Президент Володимир Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти російських фізичних та юридичних осіб, серед яких є політичні партії РФ (докладніше).

4. У БІЛГОРОДІ ЗНАЙШЛИ ЩЕ ОДНУ АВІАБОМБУ, ЯКА НЕ РОЗІРВАЛАСЯ. евакуювали 3000 людей. У Білгороді поряд із місцем вибуху російської авіаційної бомби, що стався 20 квітня, сапери виявили ще один такий боєприпас – він не розірвався (докладніше).

5. КИТАЙСЬКИЙ ДИПЛОМАТ ПОСТАВИВ ПІД СУМНІВ СТАТУС КРИМУ. В УКРАЇНІ ВІДРЕАГУВАЛИ. Посол Китаю у Франції Лу Шайє в ефірі французького телеканалу LCI ​​назвав Крим “спочатку російським” та поставив під питання суверенітет пострадянських країн (докладніше).

Читайте також головний текст: Історії. Пряме влучення. Як живуть люди, квартири яких знищили російські ракети

Вадим Ребрина

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Рф веде наступ на трьох напрямках – Генштаб
Next post “Шахтар” поділив очки з “Динамо” та збільшив відрив від “Дніпра-1” в УПЛ